Over het bedrijf

In 1968 werd het bedrijf opgericht door slagerszoon Tinus van den Eijnden, een handelaar van de vrije handel. Tinus begon begin jaren '70 met het houden van zeugen op twee locaties. Eén in Deurne en één in Evertsoord. Omstreeks de 90er-jaren kwamen er drie vleesvarkensbedrijven bij. Later werd het zeugenbedrijf in Evertsoord omgebouwd van zeugen naar vleesvarkens. In 2014 zijn we gestart met een zeugenbedrijf in Ysselsteijn (L).

Marc ging van kind af aan altijd met vader Tinus mee "de boer" op. Broer Antoon hield zich meer bezig met de akkerbouw. Er kwam een moment dat Antoon besloot de maïs aan hun eigen varkens te gaan voeren. Antoon focuste zich op het voedingsproces en begon op één locatie met het voeren van maïs aan de varkens. Daar kwam rendement uit. Antoon heeft dit steeds verder uitgebreid en nu worden al onze vleesvarkens gevoed met "Eijnden-mix".

In 2002 namen Marc en Antoon het bedrijf over. Ze breidden alle locaties uit naar zo'n 4000 á 5000 vleesvarkens. De hele bedrijfsvoering werd afgestemd op brijvoeding, omdat de broers grote verschillen zagen met het droogvoer. Tussen 2002 en 2010 zijn enkele locaties verkocht, en op bestaande locaties nieuwe stallen bijgebouwd. Eijnden Hoeve VOF heeft 5 vaste medewerkers in dienst. Anno 2020 wordt het bedrijf nog steeds gerund door Marc en Antoon van den Eijnden. Tot op heden is Eijnden Hoeve een succesvol bedrijf. Vanaf 2023 zijn Marc en Antoon verder gegaan in de transport van diervoerders onder de naam Komaan Transport.

Graag stellen wij aan u voor:

Mocht u na het bezoeken van onze site informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.
Antoon van den Eijnden

Antoon van den Eijnden

Eigenaar